MANGIANCORA

MANGIANCORA La vera pizza Napoletana; de echte Napolitaanse pizza!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 677 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mangiancora. Meer weten? Ontdek meer

16 sep 2022 om 22:51 Waiting time more than 60min and on top of that the pizzas came withered and wet from the condensation caused inside the cartoon boxes, the vents were closed. One of the pizzas did not come with the main ingredient described on the menu - please…
4 sep 2022 om 20:55 Heerlijke pizza's met unieke ingedrienten
28 aug 2022 om 21:06 Pessima pizza. Una tacca immangiabile. Assolutamente diversa da quello che fanno vedere su Google. Vergognatevi
28 aug 2022 om 20:53 Niet lekker
25 aug 2022 om 21:52 Ingredients were missing compared to the description (ansjovis). Dough was a little undercooked and soggy
23 jul 2022 om 21:20 Alles was goed . Als Italiaanse beoordeel ik deze pizza als een van de beste pizza bakers in de pijp . Kies voor de pizza bufolina, echt lekker grazie era buona !
11 jul 2022 om 10:07 De pizza was lauw bij aankomst en de korst was zacht en sponzig. Misschien dat het wel een lekkere pizza is als je hem direct uit de oven krijgt in het restaurant, maar een bezorging in een doos overleefd deze pizza niet.
10 jul 2022 om 21:39 Pizza very thin ! Carton completely wet! No onions on the tuna pizza ! Forgot it or what ? Pizza was delivered after 15 min while on line was saying 40 minute. Very confusing and not the first time …
10 jul 2022 om 18:53 Pizza quasi discreta anche se ad Amsterdam trovare un locale che fanno l’impasto proprio è già un miracolo e si salva solo per questo Cannoli davvero buoni Tiramisù? Non si sa, pagato ma mai ricevuto ho dovuto chiedere il rimborso
7 jul 2022 om 22:37 Very helpful staff to sort out some issues with our unusual order. Thanks! Pizzas were delicious and everyone ate with great pleasure We will order again for sure
19 jun 2022 om 22:19 Goede pizza’s!
12 jun 2022 om 22:15 Pizza’s na ruim 90 minuten bezorgd. 2 van 4 pizza’s verkeerde soort.