MANGIANCORA

MANGIANCORA La vera pizza Napoletana; de echte Napolitaanse pizza!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 265 beoordelingen
18 okt 2019 om 21:30 Pizza was niet heel warm meer bij aankomst. Erger was dat de besteltijd i.p.v. de beloofde 50 minuten (ook al niet heel kort) nog uitliep tot 90 minuten. De gratis meegeleverde zoetigheden konden daar niet voor compenseren.
17 okt 2019 om 8:48 Great pizza! Buonissima!
16 okt 2019 om 23:24 Another great delivery and food amazing !
15 okt 2019 om 23:44 Quick service and Pizza is great as always!
4 okt 2019 om 22:08 Bezorging ruim 1.5 uur ipv geplande 35 minuten. Graag deel van kosten vergoed
20 sep 2019 om 21:40 Pizza was slap en koud ! Jammer normaal top pizza’s maar dit leek nergens op ! Pizza ook helemaal naar een kant van de doos verschoven .
18 sep 2019 om 21:04 Schandalig slecht. Had ik niet verwacht na alle goede reviews. Lasagne was bovenop op sommige plekken zwartgeblakerd, de rest juist niet warm genoeg, dus taaie koude kaas. Ook van binnen was de lasagne lauw. Hoe ze dit hebben gedaan? Geen idee.
18 sep 2019 om 20:25 Super pizza! We are Italian and the pizza here is very nice. The best for my children. And the service is always very fast.
9 sep 2019 om 16:53 Regardless of I live pretty close, the pizza was delivered in 1 hour and cold :(
8 sep 2019 om 21:26 Lekkere Bianco truffelpizza. De enige pizza die ik eet en als het formaat en de hoeveelheid kaas goed is dan is dit de lekkerste pizza uit Amsterdam. Hij was perfect
7 sep 2019 om 22:59 Super!